Побачила у подруги сукню
Я спочатку навіть не планувала купувати щось нове онлайн, бо раніше часто розчаровувалась: фото гарні, а в реальності тканина дешева або річ сидить дивно. Але одного разу побачила у подруги сукню, яка виглядала акуратно і класно по фігурі, вона сказала, що замовляла з українського бренду, і я вирішила спробувати.
11 Views

У мене був схожий досвід, тільки я довго намагалася знайти бренди, які роблять речі якісно, але не занадто пафосно. Натрапила на на сайті і спершу просто подивилась колекцію. Мене зацікавили базові речі, які можна носити кожен день і легко комбінувати. Замовила топ і сукню на пробу, і вони реально стали одними з найчастіших у гардеробі. Зручні, виглядають акуратно, і після кількох прань нічого не втрачають форму. Мені подобається, що бренд молодий, український, і все роблять самі, а не просто перепродують. Тому відчуття, що є контроль якості, і речі продумані, а не просто красиві на фото. Зараз навіть друзям іноді підказую, якщо вони шукають щось просте, але нормальної якості. А ще на сайті можна швидко орієнтуватися в асортименті і зрозуміти, що підійде саме тобі. Це реально економить час, особливо коли треба оновити базовий гардероб без зайвого хаосу.