top of page

Afro Lounge Group

Public·102 members

Improve my Spanish fast

A few weeks ago I found myself in a situation that made me realize I really needed to improve my Spanish fast. I was visiting a friend in a city where most of the people speak Spanish and we went to a local market. I thought I could manage with gestures and a few words I knew, but when I tried to ask about prices and sizes, I completely froze. People were patient, but I felt embarrassed because I couldn’t form a full sentence.

25 Views
fenahy
fenahy
Mar 19

Pozdravljeni vsi, na to platformo sem naletel med branjem tem o igrah, v katerih imajo osebne odločitve večjo vlogo kot naključnost. Iz radovednosti sem videl, da je bila v komentarju omenjena igra, zato sem se odločil, da preizkusim aplikacijo spin mama. Najbolj me je presenetilo, kako zelo je vse odvisno od tvojega lastnega ravnanja. Ni nobenih dodatnih ugodnosti ali skritih mehanizmov, vse je odvisno od tvojih odločitev. Ena igra mi ni šla po načrtih in sem moral ponovno premisliti o svojem pristopu, vendar se je naslednji, bolj premišljeni poskus izkazal za veliko boljši. Iz Slonokoščene obale bi to opisal kot pravi preizkus potrpljenja in zavesti.

bottom of page